MästarCampen

Hallå hockeykrigare!

IMG_4161Nu är det dags att boka sommarens MästarCampen som går av stapeln 18-20 augusti i Norrtälje Sportcentrum. Vi har reviderat årets camp till att omfatta tre dagar och ett maffigt program med 8 timmar is, 8 timmar lättfys, 8 timmar teori kompletterat med boule och minigolftävling , vilket borgar för teambuilding på högsta nivå.

IMG_4237Headcoach är undertecknad som på sedvanligt sätt servar deltagarna. Vi räknar med följande assistent coacher, Lennart Selinder, Curre Lundmark. Leif ”Honken” Holmqvist samt ett antal gäst coacher, Massör är som vanligt Inga-Linn Blind som också leder stretching. Årets camp är öppen för fyra 5:or utan åldersgräns och vi maxar fyra målvakter. De som önskar bor som vanligt på bekväma Hotell Roslagen där gym och massör finns tillgängliga. Vi bokar till specialpris.

MästarCampen avslutas traditionellt med en match mot AIK Oldtimers. Matchen spelas som en förmatch till AIK-Brynäs IF lördagen den 20 augusti.

Pris: 2995:-

I priset ingår: Istid, gratis gym, tre luncher, tre frukost teori, stretching program, kvällsaktiviteter, kvalificerad coaching, matchtröja, t-shirts, diplom, lagbild, frukt, kaffe och dricka. Rabatt på massage. Avslutningsmatch mot AIK Oldtimers.

IMG_4224Se till att bli en bättre hockeyspelare genom att säkra en plats på MästarCampen 2016.

Boka omgående via e-post: info@mastarcupen.se eller tel: 076 200 79 20.

Anmälningsavgift 1500:- betalas vid anmälan resterande slutlikvid senast 1 augusti till MästarCupen Bankgiro 851-0174

Välkommen till MästarCampen 2016

MästarCupen i Norrtälje

info@mastarcupen.se